YUMMY EAA 400GR WHITE TEA PEACH PEAK

Yummy EAA – Απαραίτητα αμινοξέα στην πιο νόστιμη μορφή τους

Τα νόστιμα EAA της σειράς Peak Active κατακτούν τον θρόνο όλων των αμινογεύσεων. Τα τέλεια διαλυτά αμινοξέα εμφανίζονται σε μια άνευ προηγουμένου ποικιλία γεύσεων. Εκτός από τα γνωστά κλασικά, όπως το White Tea Peach και το Green Apple, υπάρχουν τέσσερις εξαιρετικές γεύσεις διαθέσιμες για εντατική προπόνηση. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την οικοδόμηση μυών ή για μια φάση δίαιτας, τα απαραίτητα αμινοξέα είναι κατάλληλα για όλους τους αθλητές που προτιμούν την παροχή θρεπτικών συστατικών με επίγνωση των θερμίδων.

Μέγιστη παροχή μυών μέσω της βελτιστοποιημένης φόρμουλας MAP

Τα Yummy EAA όχι μόνο λάμπουν με τις εξαιρετικά νόστιμες γεύσεις τους, αλλά και θρέφουν τους μύες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χάρη στη συγκεκριμένη σύνθεσή τους. Η φόρμουλα MAP που χρησιμοποιείται παρέχει όλα τα αμινοξέα σε μια τέλεια ισορροπημένη σύνθεση. Αυτή η ιδιότητα επιτρέπει την παροχή αμινοξέων σχεδόν χωρίς θερμίδες.

Είτε ως αντικατάσταση δόσεων πρωτεϊνών είτε για ενίσχυση τους, τα Yummy EAA είναι ιδανικά και για τους δύο τομείς εφαρμογής! Τα νόστιμα EAA μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη παροχή αμινοξέων στους μύες κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ειδικά οι χορτοφάγοι ή οι vegan άνθρωποι θα βρουν τα Yummy EAA το τέλειο συμπλήρωμα για την ενίσχυση των πηγών πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης όσον αφορά τη βιολογική τους αξία. Για το λόγο αυτό, το Yummy EAA είναι 100% vegan.

Συστατικά /Μερίδα 1 NRV 2
L-Λευκίνη 1960 mg /
L-Valine 1660 mg /
L-Ισολευκίνη 1480 mg /
L-λυσίνη 1430 mg /
L-Φαινυλαλανίνη 1290 mg /
L-θρεονίνη 1110 mg /
L-Μεθειονίνη 700 mg /
L-τρυπτοφάνη 370 mg /
1 μερίδα = 16 g σκόνη + 500 ml νερό αναμεμειγμένο
2  Διατροφική τιμή αναφοράς

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Για μία μερίδα, ανακατέψτε 16 g (περίπου 2 μεζούρες) Yummy EAA με 500 ml νερό σε σέικερ ή μπουκάλι. Ανακινήστε καλά το ρόφημα EAA και πιείτε το λίγο πριν, κατά τη διάρκεια και/ή μετά την προπόνηση.

1 σε απόθεμα