ASHWAGANDHA 60 CAPS BIOTECH

BioTechUSA – Ashwagandha 60 κάψουλες
Το Ashwagandha Root Extract από την BioTechUSA σε κάψουλες προσφέρεται για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος και στην βελτίωση του επιπέδου του στρες. Συσκευασμένο σε κάψουλες συμπληρώματος διατροφής που περιέχουν εκχύλισμα Ashwagandha.

Γιατί συνιστούμε το προϊόν Ashwagandha της BioTechUSA;

Φυσικό φυτικό εκχύλισμα.
Για 60 ημέρες.
Ashwagandha (Withania somnifera) – Ινδικό Ginseng

Το Ashwagandha είναι ένα φαρμακευτικό φυτό από τη Νοτιοανατολική Ασία που χρησιμοποιείται ως αρχαίο προσαρμογόνο από πολλές παραδοσιακές ιατρικές τάσεις. Αν και δεν είναι μέλος της οικογένειας ginseng αλλά της οικογένειας της πατάτας, αναφέρεται συχνά ως ινδικό ginseng επειδή χρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα με τον ίδιο τρόπο όπως το ginseng στην κινεζική ιατρική. Συχνά μπορούμε να συναντήσουμε και το όνομα dream berry.

Φυσική υποστήριξη στη ένταση της καθημερινότητας.

Οι ρίζες και τα φύλλα του φυτού χρησιμοποιούνται συχνότερα σε αποξηραμένη και αλεσμένη μορφή στην καθημερινή ζωή, ακόμη και σε ρόφημα, αναμεμειγμένα με διαφορετική τροφή με ζύμη. Χάρη στη μορφή κάψουλας του, το BioTechUSA Ashwagandha είναι εύκολο στη χρήση για να το παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, και ακόμη και μία κάψουλα περιέχει τη βέλτιστη ποσότητα του βοτάνου, έτσι ώστε η μηνιαία εφαρμογή που μοιάζει με ίαση μπορεί εύκολα να επιτευχθεί.

Σε ποιον προτείνουμε το προϊόν BioTechUSA Ashwagandha;

Για άνδρες και γυναίκες.
Όχι μόνο για αθλητές.
Τι περιέχει το προϊόν BioTechUSA Ashwagandha;

Μία μερίδα (1 κάψουλα) περιέχει:

245 mg εκχυλίσματος ρίζας Ashwagandha.
εκ των οποίων 3,675 mg βιτανολίδης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα με άφθονα υγρά πριν από τα γεύματα! Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη!

1 σε απόθεμα