MEGA AMINO 100TAB BIOTECH

Mega Amino

  • 5050 mg αμινοξέων ανά μερίδα
  • Περιέχει αμινοξέα από διαφορετικούς τύπους πηγών αμινοξέων

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ;

Ένα από τα κύρια συστατικά των κυττάρων μας είναι η πρωτεΐνη και τα αμινοξέα είναι δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Γνωρίζουμε 20 διαφορετικά αμινοξέα. Υπάρχουν 9 είδη απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία είναι θεμελιώδη για τον ανθρώπινο οργανισμό, ωστόσο δεν μπορούν να παραχθούν από αυτό. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η βέλτιστη ποσότητα τους από εξωτερικές πηγές.

Τα υπό όρους απαραίτητα αμινοξέα, όπως η L-γλουταμίνη, η L-αργινίνη ή η L-τυροσίνη μπορούν να παραχθούν από το ανθρώπινο σώμα, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας έντονης και μακράς προπόνησης, η συμπλήρωσή τους μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το σώμα μας μπορεί να απαιτήσει περισσότερα αμινοξέα και μετά παράγει.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, το Mega Amino αποτελείται μόνο από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Συστήνουμε τα Biotech USA Mega Amino
εάν προτιμάτε συμπληρώματα διατροφής σε μορφή ταμπλέτας

Supplement facts | Daily amount: 2×4 tablets | Servings per container: 12

 in 4 tablets

 in 8 tablets

Amino acids

2525 mg

5050 m

 

 

 

 

 

 

 

Ingredients
Bulking agent (cellulose gel), glutamine peptide (contains wheat), soy protein isolate, pea protein isolate, coating material [stabilisers (polyvinyl alcohol-polyethylene glycol-graft-co-polymer, polyvinyl alcohol), anti-caking agents (talc, mono- and diglycerides of fatty acids)], instant L-Leucine (L-Leucine, emulsifier: lecithins,maltodextrin), L-Glutamine, anti-caking agents (magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide), L-Isoleucine, L-Valine.

Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, crustaceans, sulphur dioxideand nuts containing foods.

WARNING: Keep out of reach of small children! Dietary supplements do not replace a varied and balanced diet and healthy lifestyle.

Σημείωση: Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν. Συμβουλευθείτε την ετικέτα του προϊόντος σας για σχετικές πληροφορίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 2Χ4 δισκία την ημέρα με ένα ποτήρι νερό. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα!

1 σε απόθεμα