ZINC CHELATE 180 TABS PEAK

Περιεκτικότητα σε 25 mg ψευδάργυρου με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και 2 mg χαλκού ανά κάψουλα.

Εξαιρετικά σημαντικό για πολλές μεταβολικές διεργασίες.

Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στα φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης.

Ο ψευδάργυρος βοηθάει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ο ψευδάργυρος είναι σημαντικός για τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών, δέρματος, μαλλιών και νυχιών.

To Zinc Chelate από την Peak σας προσφέρει την δυνατότητα να προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα υψηλές δόσεις ψευδάργυρου. Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό ιχνοστοιχείο που εμπλέκεται σε αμέτρητες μεταβολικές διεργασίες. Επομένως, κάθε άνθρωπος εξαρτάται από την επαρκή παροχή αυτού του στοιχειώδους ιχνοστοιχείου. Οι ειδικοί θεωρούν την παροχή ψευδάργυρου σαν μία πρόσθετη ανάγκη η οποία δεν είναι μονάχα για τους αθλητές. Επίσης, οι έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, ηλικιωμένοι ή και πάσχοντες από αλλεργίες και οι διαβητικοί θα πρέπει οπωσδήποτε να παρέχουν τον οργανισμό τους με μία επαρκή παροχή ψευδάργυρου, καθώς μπορεί να υπάρχει αυξημένη ανάγκη.

Το Zinc Chelate από την Peak είναι ένα συμπλήρωμα ψευδάργυρου το οποίο είναι βελτιστοποιημένο από πολλές απόψεις. Η βραδείας απελευθέρωσης φόρμουλα που περιέχετε στο προϊόν είναι μία εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη ένωση ψευδαργύρου η οποία εισέρχετε  με έναν τέλειο τρόπο στον οργανισμό μας. Δεδομένου ότι υπάρχει η πιθανότητα ότι ο ψευδάργυρος μειώνει την αναλογία του χαλκού στο σώμα.

Για τους αθλητές, ο ψευδάργυρος μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς συμβάλλει στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της τεστοστερόνης στο αίμα. Η τεστοστερόνη είναι μία από τις πιο σημαντικές ορμόνες για την ανάπτυξη και την απόδοση των μυών. Η ομαλή λήξη πολλών μεταβολικών διεργασιών υποστηρίζεται επίσης από τον ψευδάργυρο, επειδή το ιχνοστοιχείο υποστηρίζει τον μεταβολισμό της πρωτεΐνης, του ένυδρου άνθρακα, του λίπους καθώς και του μεταβολισμού της βάσης οξέος αλλά και της βιταμίνης Α. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος υποστηρίζει επίσης την διαδικασία σύνθεσης πρωτεΐνών, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μυών.

Για τον γενικό πληθυσμό παίζει επίσης μεγάλο ρόλο ότι ο ψευδάργυρος υποστηρίζει την ορθή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Ο ψευδάργυρος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες ειδικά στις γυναίκες που δίνουν μεγάλη προσοχή σε μία όμορφη εμφάνιση: Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Ο ψευδάργυρος μπορεί επίσης βοηθάει τη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και της όρασης.

1 σε απόθεμα