ANABOLIC ON STAGE PUMP 313GR KEVIN LEVRONE

* Μέγιστη κυκλοφορία του αίματος και άντληση μυών

* Αυξάνει σημαντικά το επίπεδο της παραγόμενης  ενέργειας

* Επιταχύνει τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου στους μύες

* Χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Το Kevin Levrone On Stage PUMP είναι μια καινοτόμος προ-προπόνηση βασισμένη σε ένα μείγμα προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών που προσφέρει μυϊκή αντλία μεγάλης διάρκειας, αυξημένη αγγείωση, ισχυρό κέρδος δύναμης, αυξημένη απόδοση και σωστή απορρόφηση και χρήση μεμονωμένων συστατικών.

Το Kevin Levrone On Stage PUMP περιέχει ουσίες όπως η κιτρουλίνη, η αργινίνη και η πρωτοποριακή ουσία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας GlycerSize ™. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό, επιτρέπει να συγκρατείται περισσότερο νερό μέσα στα μυϊκά κύτταρα, μεγιστοποιώντας έτσι τον όγκο και τη δύναμή τους.

Ένα σύμπλεγμα δραστικών ουσιών που αυξάνουν την περιεκτικότητα σε μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ). στο σώμα, που εξασφαλίζει μακρόχρονη μυϊκή άντληση , κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη δύναμη κατά την εντατική προπόνηση. Η λήψη γλυκερίνης με υγρά βελτιώνει την ενυδάτωση του σώματος μειώνοντας την νεφρική
απέκκριση νερού και την εφίδρωση. Μελέτες δείχνουν μια θετική επίδραση της γλυκερίνης στην αύξηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων κρεατίνης με γλυκερίνη είναι μια αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης της υπερτονικής αφυδάτωσης. Η υπερτονική αφυδάτωση ανήκει στην ομάδα της αφυδάτωσης νερού και νερού. διαταραχές διαχείρισης ηλεκτρολυτών . Αυτή η διαταραχή χαρακτηρίζεται από διαταραχή της ομοιόστασης του σώματος ως αποτέλεσμα μη φυσιολογικής παροχής νερού ή μη φυσιολογικής συγκέντρωσης ηλεκτρολυτών στο σώμα