ARGININE AAKG 300GR MAXLER

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Αυξάνει τη δύναμη και την αντοχή.
Προσφέρει γρήγορη ανάρρωση.
Προάγει την αγγείωση.
Προσφέρει εξαιρετικά εκτεταμένες μυϊκές αντλήσεις.
Το Arginine AAKG από την Maxler είναι ένα άλας του αμινοξέος L-Αργινίνη το οποίο έχει συνδυαστεί με Άλφα-Κετογλουταρικό Οξύ. Το Arginine AAKG από την Maxler προάγει την αυξημένη παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου.

Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένα σηματοδοτικό μόριο το οποίο προκαλεί αγγειακή διαστολή και διευρύνει τα αγγεία, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνετε ο όγκος του αίματος που ρέει μέσω των μυϊκών ιστών. Η καλύτερη μεταφορά του αίματος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, όπως η αυξημένη παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών, πρόσληψη γλυκόζης, μυϊκή ταχύτητα, απόδοση και ισχύ.

Το Arginine AAKG από την Maxler διεγείρει επίσης την παραγωγή αυξητικής ορμόνης η οποία είναι μια χημική ουσία που παράγεται από το σώμα και προάγει την ανάπτυξη της άλιπης μυϊκής μάζας και επίσης παίζει ουσιαστικό ρόλο στο μεταβολισμό.

Το Arginine AAKG βοηθά στη μείωση της συσσώρευσης γαλακτικού οξέος και αμμωνίας η οποία μπορεί να προκαλέσει μυϊκό πόνο και καθυστερημένο χρόνο αποκατάστασης μεταξύ των προπονήσεων. Η λήψη του Arginine AAKG ως συμπλήρωμα διατροφής διασφαλίζει ότι διατίθενται επαρκείς ποσότητες μονοξειδίου του αζώτου κατά τη διάρκεια προπονήσεων, οδηγώντας σε αυξημένη δύναμη, μυϊκή ανάπτυξη και ταχεία ανάρρωση.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ανακατέψτε 5 γραμμάρια με 200 ml νερό

1 σε απόθεμα